HANDHYGIËNE. Manueel bediende kranen en dispensers

HANDHYGIËNE REDT LEVENS | Manueel bediende kranen en dispensers

Water, zeep of desinfectans verdelen en de watertemperatuur regelen, gebeuren dan ook volkomen touch free. Omdat de kraan zelf niet wordt aangeraakt, is het risico op kruisbesmetting voor en na het wassen van de handen veel lager. Daardoor wordt er consequent aan de hoogst mogelijke hygiënenormen voldaan.

Onze handen zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van naar schatting ca. 80% van de meest voorkomende infectieziekten. Goede handhygiëne is één van de belangrijkste maatregelen om de verspreiding van infecties te voorkomen. Handhygiëne is daarom essentieel op veel toepassingsgebieden.

Bij manueel bediende kranen en dispensers worden bacteriën gemakkelijk overgedragen van besmette oppervlakken naar gebruiker of vice versa. De beste oplossing is het gebruik van gecertificeerde sensorkranen en dispensers voor optimale handhygiëne.

De sensorkranen zijn uitgerust met slimme sensortechnologie, die er voor zorgt dat de kraan alleen water verstrekt wanneer dat nodig is. 

Speciale perlators voegen lucht toe aan het water waardoor er op het verbruik bespaard wordt. Ze creëren een bruisende, zachte waterstraal die het water niet doet opspatten.

OP AANVRAAG LEVERBAAR

Klik op meer informatie aanvragen, en wij sturen u alle info over de sensorkranen.

Terug naar overzicht ►

 

 

€ 1.450,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT