MONDKAPJES | BESCHERMINGSARTIKELEN

WBG verkoopt online diverse mondmaskers, mondkapjes, handschoenen en desinfectie brillen tegen optimale bescherming van gezicht en luchtwegen. Onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen. Zo voldoen onze mondkapjes bijvoorbeeld aan classificatie normen . Hiermee houden zij 99% van alle deeltjes uit de lucht. Al onze producten zijn tevens uit voorraad leverbaar, hierdoor hoeft u niet lang te wachten en ontvangt u de bestelde producten binnen 1-2 werkdagen thuis. Mocht u vragen en hulp nodig hebben bij het bestellen van onze mondmaskers en of mondkapjes, dan kunt u contact met ons opnemen. Bekijk hierboven ons online assortiment van diverse mondkapjes.

Wilt u meer dan 1000 van een product bestellen dan kunt u vrijblijvend ons offerte formulier invullen, zodat wij u een prijs kunnen aanbieden vanaf 1000 stuks.

Welke soort mondkapje moet ik kopen voor de beste bescherming?

Bij ademhalingsbeschermingsmaskers worden de virusdeeltjes uit de lucht opgevangen door het filter. Het prestatieniveau van het mondkapje wordt onderverdeeld in drie typen:

FPP1 mondmasker: Een FPP1 mondkapje houd minimaal 80% van de deeltjes die in besmette lucht voorkomen tegen. Dit type masker geeft de laagste hoeveelheid bescherming van dit type.

FPP2 mondmasker: Het tweede type heeft een beschermingsniveau van minstens 94%. Daarnaast mag de lekkage (de hoeveelheid lucht die niet door het filter maar door de randen wordt ingeademd) niet meer zijn dan acht procent. Dit type masker heeft al veel meer bescherming dan een regulier FPP1 mondkapje.

FPP3 mondmasker: Het laatste type mondkapje is het FPP3 masker. Met een minimale bescherming van 99%. Dit type geeft de meeste bescherming tegen virussen en ander ziektes. Je kunt deze mondkapjes kopen online voor eenmalig gebruik. Dit type mondkapje komt dan ook vaak voor vanwege het goede filter. Wanneer deze gebruikt wordt volgens de richtlijnen, dan is de kans van besmetting in het openbaar het allerkleinst.

Het andere type mondmasker, is het chirurgisch mondkapje. De meer bekende variant heeft geen filter, maar beschermd de gebruiker door de virusdeeltjes op te vangen. Dit is handig voor zowel jezelf, als voor anderen. Hierbij zijn ook verschillende soorten verkrijgbaar. Het meest veilige mondkapje is de variant die vocht niet doorlaat. Druppeltjes met bacteriën of virussen kunnen daardoor niet door het mondkapje de luchtwegen binnendringen en bieden de meeste bescherming. Gebruik dit type natuurlijk ook volgens de voorschriften.

Een mondkapje kopen online is afhankelijk van de situatie waar je in zit, en het risico wat je loopt. Denk na over jouw dagelijks ritme, en de hoeveelheid mensen waar je mee in aanraking komt, zodat je het juiste mondmasker kunt aanschaffen. Wij bezorgen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië , en Italië. Voor meer landen ⇒ 

 


 

Bescherm uzelf en anderen tegen verspreiding van het coronavirus met deze comfortable mondmaskers. Deze 3-laags chrirugische mondkapjes hebben een perfecte pasvorm en zijn voorzien van flexible oorlussen. De maskers zijn uitstekend geschikt om te dragen tijdens het winkelen, in het openbaar vervoer en tijdens het werk.

© 2020 All right Reserved www.desinfectie-nl.com 

 Designed & Hosted WBG