Nitrile Ultra Comfort onderzoekshandschoenen 200 stuks (blauw)

Nitrile Ultra Comfort onderzoekshandschoenen (blauw) - latexvrij - 2 dozen 200 stuks 

Nitrile Ultra Comfort onderzoekshandschoenen (blauw) zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen.

Biedt een betrouwbare mix van goede bescherming souplesse en comfort Soepel en zacht en voelt aan als een tweede huid Hoog werkcomfort verhoogt de goede tastgevoeligheid, ook tijdens natte handelingen.

Uw voordelen:  

-Verbeterde tastgevoeligheid

-Optimale grip, ook bij natte handelingen Geruwde vingertoppen

-Makkelijk aan te trekken

-Soepel in gebruik, als een tweede huid Latexvrij, poedervrij, proteïnevrij

-Optimale bescherming

De Nitrile Ultra Comfort onderzoekshandschoenen zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen. Bovendien is deze handschoen het product bij uitstek voor kritische toepassingen zoals de omgang met bepaalde chemicaliën en cytostatica.

Wat zijn de voordelen van Ultra Comfort Nitriel handschoenen ?

Deze handschoenen bieden een betrouwbare mix van goede bescherming, souplesse en comfort. De nitrile handschoen is robuust en beschermend tegelijk. Het is een soepele en zachte handschoen en voelt aan als een tweede huid. Het zachte materiaal verhoogt het draagcomfort en zorgt voor comfortabel en veilig werken gedurende langere tijd. Ook tijdens natte handelingen.

De handschoen is makkelijk aan te trekken en is voorzien van geruwde vingertoppen, dit zorgt voor een goede grip.

Voldoet aan de normen: EN 455-1, -2, -3 en -4 en conform EN 374-1, -2 en -3. Treksterkte 6 Newton voor en na veroudering. 
 

€ 39,95 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT