WBG WEBSUPPORTING | SEO

WAT IS SEO?

Wat is search engine optimization (SEO)?

SEO is een afkorting van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is het proces om de ranking van een website te verbeteren in de resultaten van een zoekmachine. Het doel van SEO is om de vindbaarheid in Google te verbeteren en zo het bezoekersaantal en de omzet van jouw website te verhogen.

Zoekmachines zoals Google hebben 1 taak, zorgen dat de beste resultaten getoond worden bij een zoekopdracht. Als ze dat blijven doen, blijven we Google gebruiken en kunnen ze geld blijven verdienen.

Google wil dus goede websites en pagina’s vermelden in de resultaten. Liefst websites die te vertrouwen zijn, waar ervaring en kennis de boventoon voert en wat een autoriteit is. Zie het als het aanbevelen van een restaurant aan een vriend van je. Als je er niet helemaal tevreden over was, dan doe je dat niet toch? Zo werkt het bij Google ook een beetje. Die weet exact wat andere bezoekers vinden op basis van signalen die Google opvangt. Op basis hiervan bepaalt Google welke website het beste zal aansluiten en zet deze hoger.

Als je website beter wordt gevonden in Google, zal je meer traffic naar je website krijgen. Relevante traffic die ook zeker klant kan worden. Dus ook meer kansen op nieuwe klanten. Daarnaast wordt je imago verbetert, je wordt steeds meer de expert in jouw vakgebied.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) gaat dus verder dan alleen wat technische dingen op orde brengen. Ja het is vaak wel de eerste stap die ook direct resultaat zal geven. Maar het gaat dus verder, door je website steeds beter vindbaar te maken werk je eigenlijk ook meteen aan je bedrijf. Hoe presenteer je dit naar buiten en zorg je dat mensen graag klant willen worden? Hoe overtuig je iemand om jouw website te bezoeken en contact op te nemen? Hoe maak jij de beste content die er te vinden is?

Wij horen vaak dat SEO steeds lastiger wordt, maar daar zijn wij het niet mee eens. Google wordt steeds slimmer, en kijkt steeds meer naar de bezoeker. En dat maakt dat SEO verder gaat dan alleen vindbaarheid. De bezoeker staat centraal, als die tevreden is en graag terugkomt, wordt de kans groter dat je ook een nieuwe klant gaat krijgen, en daar doen we het voor!

Wij helpen ondernemers om beter vindbaar te worden. We geven advies, helpen om bestaande websites te optimaliseren, bouwen nieuwe websites, webshops en boekingmodules voor accommodaties met alle online betalingsopties zoals iDeal en creditcards en Bancontact.

Het aantrekken van nieuwe klanten begint met zichtbaarheid. Zichtbaar zijn bij je doelgroep. Maar daar blijft het niet bij. Want hoe maak je van kijkers kopers? En van volgers klanten? Daar helpt websupporting jouw bij! Websupporting maakt jouw bedrijf niet alleen zichtbaar. Wij richtten jouw marketing zó in, dat je ook daadwerkelijk klanten uit jouw zichtbaarheid haalt.

Wat u kunt bereiken met het inschakelen van Websupporting

#  Uw bereik en zichtbaarheid worden vergroot van uw website / webshop
#  De kosten van traditionele reclame worden verlaagd
#  Verhoogt uw inkomsten ten opzichte van uw vaste kosten (ROI)
#  Verhoog uw geloofwaardigheid
#  Trekt extra bezoekers naar uw site en uw fysieke locatie
#  Verhoogt uw winstmarges door de volume
#  Een website met online boekingssysteem met alle betaling opties
#  Extra bekendheid van uw bedrijf /webshop
#  Website /webshop laten maken
#  Presentatie pagina's laten maken en backlinks plaatsen
#  Extra webpagina's aanmaken. 

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Portfolio o.a:

WBG Websupporting Eemskanaal Zz 9 | 9622 PE Lageland 9 (GN) | KVK 78107075 | BTW nr. NL003287652B85|  E: info@websupporting.nl